• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Захід до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 73-річниця з дня визволення Лисянського району від фашистських загарбників та з нагоди пам’ятного дня - День Героїв Небесної Сотні.

Захід до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 73-річниця з дня визволення Лисянського району від фашистських загарбників та з нагоди пам’ятного дня - День Героїв Небесної Сотні.

2017-02-15

/Files/photogallery/1135/DSCN4117.JPG
15 лютого в Мар'янівському НВК відбулася загальношкільна виховна година до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 73-річниця з дня визволення Лисянського району від фашистських загарбників та з нагоди пам’ятного дня - День Героїв Небесної Сотні. На захід були запрошені воїни-афганці та учасники АТО. Протягом заходу присутні почули чудові вірші та патріотичні пісні. Також на заході присутні мали змогу поспілкуватися з головою ради ветеранів Піщаним Іваном Івановичем, учасниками АТО Олійником Олегом Миколайовичем та Марценюком Сергієм Станіславовичем, які розповіли про життя в зоні АТО та висловили побажання на майбутнє. Виступ Голови сільської ради с.Мар'янівка Бурлаки Миколи Васильовича не залишив байдужим нікого з присутніх, а директор НВК Гаврилюк Ірина Миколаївна висловила подяку гостям заходу та звернулася до всіх з словами надії на мирне майбутнє нашої країни.

Більше фото тут

Кiлькiсть переглядiв: 193

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.